Instagram blogs

Lees hier alle afleveringen van mijn verschillende blog series waarin altijd een Instagrammer met een passie voor interieur centraal staat!

De beste 3 tips van Instagrammer @ourlifeatno5

Je leest nu de tweede aflevering van mijn nieuwste blog serie met de naam, "De beste 3 tips van". In deze blogs leer je iedere keer een Instagrammer kennen en deelt hij of zij daarnaast drie toffe tips met je die jou kunnen helpen bij je Instagramaccount. 

Lees meer »

De beste 3 tips van Instagrammer @huiswaarts

De beste wensen voor het nieuwe jaar kan ik qua bloggen niet beter beginnen met een blog over de beste 3 tips van Instagrammer Rachelle van @huiswaarts. Dit is tevens de start van een nieuwe blog serie met de naam "De beste 3 tips van". In deze blogs leer je iedere keer een Instagrammer kennen en deelt hij of zij daarnaast drie toffe tips met je die jou kunnen helpen bij je Instagramaccount. 

Lees meer »

Huizenpraat met Instagrammer @livingbynathalie

Deze Huizenpraat brengt je naar het hoge noorden, want in de provincie Groningen staat het vrijstaande huis van Nathalie, van het Instagramaccount @livingbynathalie. Haar interieur is kleurrijk, maar heeft een rustige basis. Haar huidige huis bevalt goed, maar is geen blijvertje. Waarom dat zo is en nog veel meer, lees je in deze aflevering van Huizenpraat!

Lees meer »

Huizenpraat met Instagrammer @midcenturytoday

Deze nieuwste Huizenpraat speelt zich af in een koop appartement in Rotterdam. Marjolijn van het Instagramaccount @midcenturytoday vertelt in deze aflevering over haar ouderlijk huis vol antieke meubels en kunst en over hoe haar eigen woonstijl eruit ziet. Je krijgt een kijkje in haar leven in een “Modern vintage” interieur.

Lees meer »

Huizenpraat met Instagrammer @mariannevetten

De opvolger van Keukenpraat heet Huizenpraat! Er zijn grote huizen en kleine huizen, vrijstaande huizen en rijtjeswoningen, boerderijwoningen, nieuwbouwhuizen, huurhuizen, koopwoningen en ga zo maar door. Achter elke voordeur woont iemand met zijn of haar eigen verhaal en woonstijl. Ook in deze nieuwe blogrubriek van Deense zomer maak jij als lezer kennis met een Instagrammer en zijn of haar interieur. De aftrap van deze eerste Huizenpraat is in het dijkhuisje van Marianne van het Instagramaccount @mariannevetten. In wat voor huis groeide zij op en waar viel ze op toen ze haar dijkhuisje voor het eerst zag? Je leest het allemaal in deze spiksplinternieuwe blog!

Lees meer »

Keukenpraat met Instagrammer @stylezaken

In de zomer van 2018 liep Jetske (41) van Instagramaccount @stylezaken online tegen de liefde van haar leven aan. Ze verhuisde daarna van Amsterdam naar Drenthe en is interieurstylist van beroep. In deze aflevering van Keukenpraat krijg je letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken van Jetske!

Lees meer »