Als je mij volgt op mijn Instagramaccount dan weet je dat ik van kleur houd! Gekleurde plafonds, roze muren en blauwe muren, je vindt het allemaal in huize Deense Zomer. Sinds 2023 ben ik trotse ambassadeur van het Duitse verfmerk MissPompadour! Inmiddels kregen onze hal, keuken en slaapkamer een spectaculaire make-over met de verf en kleuren van MissPompadour. Laat mij op deze pagina jou inspireren in mijn wereld van kleur!

Blogs over kleur in je interieur

Hieronder vind je al mijn blogs vol kleurinspiratie! In deze blogs natuurlijk veel interieurfoto's en informatie over de gebruikte kleuren en verfsoorten. 

Zo kies je de juiste kleur voor jouw slaapkamer

Ongemerkt breng je best veel tijd door in je slaapkamer. Oké, het grootste deel van de tijd heb je daar je ogen dicht. Maar is dat een goede reden om de slaapkamer saai wit te laten? Wist je dat kleur in je slaapkamer kan zorgen voor een extra goede nachtrust? In deze blog ontdek je mijn favoriete slaapkamer kleuren en help ik je de juiste kleuren en verf te kiezen. Ook zie je het eindresultaat van mijn slaapkamer make-over waarbij ik drie verschillende kleuren van het verfmerk MissPompadour gebruikte. Maak je maar klaar voor heel veel voor en na foto’s en inspiratie!

Lees meer »

Waarom betegelen als je ook kunt verven: de verrassende voordelen van de afwasbare muurverf van MissPompadour!

Als je net als ik liefhebber bent van opvallend kleurgebruik in mijn interieur, ben je bij Studio Deense Zomer aan het juiste adres. Als je mijn Instagramaccount volgt, weet je dat kleur voor mij niet alleen een keuze is, maar een levensstijl. Kleur vind je in mijn gehele interieur, ook op de muren en de plafonds in de keuken en sinds kort ook in onze waskamer. Waarom zou je daar je muren eigenlijk betegelen als je ook kunt verven? 

Lees meer »

Zelf een trap renoveren? Zo pak je het aan.

Het renoveren van een trap is vaak niet de meest aantrekkelijke klus om aan te pakken. Ook in ons huis was de trap een sluitpost in de verbouwing. Het renoveren van een trap kan een complexe klus zijn. Een professional inhuren lijkt dan een goede optie, maar dat is qua budget niet voor iedereen weggelegd. En daarnaast, waarom een trap renovatie uitbesteden als je het zelf ook kan? Ik gaf onlangs onze hal, in samenwerking met het Duitse verfmerk MissPompadour, een complete make-over. Het renoveren van onze houten trap was daarin een groot onderdeel. Van een doorn in het oog naar een lust voor het oog. Onze trap is nu een ware eye-catcher. Wil je zelf een trap renoveren? In deze blog vertel ik je hoe je dit budgetvriendelijk en duurzaam aanpakt.

Lees meer »

Trendkleur blauw in je interieur, 4 tips hoe je deze kleur toepast

Blauw was wat mij betreft ook in 2022 weer een trendkleur in het interieur. Met name de kleur kobaltblauw, ook wel koningsblauw sprong dit jaar eruit. Ik voorspel dat blauw in het interieur ook in 2023 in trek blijft. Zelf ben ik ook een enorme liefhebber van een blauw interieur. Je ziet deze trendkleur dan ook op verschillende manieren terug in mijn interieur. Past blauw ook bij jou, maar weet je niet goed wat je ermee kan in je interieur? In deze blog geef ik je 4 tips hoe je deze kleur toepast.

Lees meer »

Hoe creëer je rust en ruimte met kleur? Schilder je plafond mee!

Steeds meer mensen durven het aan, kleur in het interieur. Waar de één begint met kleurrijke accessoires en/of meubels kiest de ander voor één gekleurde muur. Aan het schilderen van een plafond wordt meestal niet gedacht. Uiteindelijk brengt één accentmuur meestal niet dat wat mensen eigenlijk voor ogen hadden. Het veroorzaakt vaak onbalans in het interieur waarna al snel de pot witte latex tevoorschijn wordt gehaald. Of men blijft aanmodderen met het creëren van de juiste sfeer met kleur door de muur aan te kleden met wandkasten en kunst. 

Lees meer »

Een complete slaapkamer make-over met één kleur uit de Pure & Original collectie. Hoe doe je dat?

Interieur make-overs, we houden er allemaal wel van. Ik kijk zelf graag naar voor en na foto’s en zie met enige regelmaat de tofste make-overs op social media voorbij komen. Vaak ook in combinatie met knappe DIY’s. Maar wat als je net als ik niet zo’n do-it-yourselver bent? Is een spectaculaire kamer make-over dan buiten handbereik? Als het aan mij ligt zeker niet. In deze blog laat ik je zien dat je met de kwast, verfroller en één kleur verf een indrukwekkende metamorfose kunt bereiken. 

Lees meer »

Wat is de perfecte roze voor jouw interieur? En waar combineer je deze het beste mee?

Hoeveel tinten roze zouden er bestaan? Als je de kleurenkaartjes in de bouwmarkt ziet dan zijn dat er enorm veel. Te veel naar mijn idee, want hoe kies je nu uit zo’n enorme keuze jouw perfecte roze? Denk jij aan het toevoegen van roze in jouw interieur en herken je het bovenstaande? Dan gaat dit artikel jou helpen. Ik vond namelijke de perfecte roze die toepasbaar is in verschillende ruimtes in je huis. Daarnaast laat ik je zien hoe ik deze tint combineerde met andere kleuren.

Lees meer »

Hoe kies je de juiste verfsoort voor jouw project?

Fan van verven? Met kleur op muren en plafonds bereik je direct een groots effect. Maar hoe kies je nu de juiste soort verf? Ik verklap je mijn favorieten.

In mijn herinnering had je vroeger twee soorten verf: muurverf en lak. De keuze aan verfsoorten is tegenwoordig veel ruimer en dat maakt kiezen niet altijd even makkelijk. Studio Deense Zomer is ambassadeur van het Nederlandse verfmerk Pure & Original (P&O). Hierdoor vinkte ik inmiddels al verscheidene verfprojecten af. Ik ontwikkelde daardoor mijn persoonlijke verffavorietenlijstje die ik in dit artikel met je deel. Ik vertel je welke soort verf van P&O ik gebruik, voor welk project en waarom. Hopelijk maak ik hiermee jouw keuze voor een volgend verfproject  een stukje makkelijker. 

Lees meer »

Creëer een "eigen" interieur met kleur!

Vorig jaar beloofde ik mezelf om dit jaar definitief gedag te zeggen tegen de witte muren. Met een keuken van onder tot boven in kleur en twee gekleurde wanden in de woonkamer gecombineerd met witte muren voelde het niet kloppend. Voor mijn gevoel deden de witte muren afbreuk aan de gekleurde wanden. Ik ging op zoek naar nieuwe kleuren uit de bestaande collectie van Pure & Original die de huidige kleuren in ons interieur, Steel Blue, Polar Blue en Old Ocre, zouden versterken. Dat is gelukt en ons interieur voelt meer ons dan ooit tevoren! Ik geef je in deze blog graag tips hoe ook jij dat in jouw eigen interieur kunt creëren! Laat je inspireren.

Lees meer »

Laat je inspireren!

Kleurinspiratie Deense Zomer

Oranje met Kastanje | MissPompadour

Paars met Bosbessen | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Oranje met Kastanje | MissPompadour

 

Kleurinspiratie Deense Zomer

Oranje met Kastanje | MissPompadour

Paars met Bosbessen | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Paars met lavendel | MissPompadour

Paars met Provence | MissPompadour

Groen met Bos | MissPompadour

Groen met Zuidzee | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Paars met Provence | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Paars met lavendel | MissPompadour

Paars met Provence | MissPompadour

Groen met Zuidzee | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Groen met Modder | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Groen met modder | MissPompadour

Blauw met Inkt | MissPompadour

Roze met Kersenbloesem | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

Blauw met Inkt | MissPompadour

Roze met Kersenbloesem | MissPompadour

Kleurinspiratie Deense Zomer

EINO | Cover Story Paint

Kleurinspiratie Deense Zomer

TOVE | Cover Story Paint

EDITH | Cover Story Paint

Kleurinspiratie Deense Zomer

Old Ocre | Pure & Original

Soft Flamingo | Pure & Original

Brand ambassadeurschap

Als professioneel content creator/influencer verbind ik mijn merk, Deense Zomer, regelmatig voor langere tijd aan bedrijven en/of merken. Duurzaam samenwerken noem ik dat. Ben jij op zoek naar zo'n duurzame samenwerking waarin ik als brand ambassadeur jouw bedrijf en/of merk voor langere tijd vertegenwoordig? Neem dan contact met mij op!

VOLG DEENSE ZOMER OP: