Studio Deense Zomer blogs

Ik houd van schrijven. Ik hoop jij van lezen! Ik schrijf blogs over interieur, fotografie en lifestyle. Daarnaast laat ik ook regelmatig andere Instagrammers aan het woord die jou voorzien van een eigen dosis interieurinspiratie en tips! Op deze pagina vind je een verzameling van al mijn blogs. 

Een antwoord op de 8 meest gestelde vragen over vloerkleden

Een vloerkleed zorgt voor een behaaglijk gevoel en is een sfeermaker. Misschien denk je daarbij als eerste aan de woonkamer, maar sluit ook zeker andere ruimtes in huis niet uit. Sterker nog, vergeet ook je tuin niet! Buitenvloerkleden hebben de afgelopen jaren veel aan populariteit gewonnen. De kwaliteit is tegenwoordig zo mooi dat deze vloerkleden voor buiten ook binnen niet misstaan. Op het gebied van interieur en dus ook vloerkleden is de keuze tegenwoordig enorm. Hoe kies je nu het juiste vloerkleed waar je lang plezier van hebt? In deze blog ga ik je daarbij helpen. Ik geef je een antwoord op de 8 meeste gestelde vragen over vloerkleden. 

Lees meer »

De pink panther

Op het moment dat ik dacht “dit doe ik even” had ik kunnen weten dat ik in de problemen zou komen. Maar helaas, wel ouder niet wijzer blijkt op mij van toepassing. En zo kwam het dat ik mij op een zaterdag plots in de bouwmarkt bevond. Als een kenner liep ik naar de pvc pijpen en vulde ik mijn winkelmandje met bochten en buizen terwijl in mij een klein stemmetje zich afvroeg wat ik mezelf nu weer op de hals ging halen.

Lees meer »

NIEUW Deense Zomer sVeer box bij Sterk en sVeer

Het hele jaar Deense Zomer sVeren in huis? Neem dan bij Sterk en sVeer een abonnement op de Deense Zomer sVeer box. Ieder seizoen stelt Linda, van het Instagramaccount Deense Zomer, samen met Piety, eigenaar van Sterk en sVeer, voor jou een Deense Zomer sVeer box samen. De sVeer box kost €50 (gratis verzending) en de inhoud heeft altijd een minimale waarde van €60. Jouw voordeel is dus altijd minimaal €10. In iedere box vind je iedere keer minimaal 3 woonaccessoires in Deense Zomer stijl, waarmee je direct het nieuwe seizoen in huis haalt. 

Lees meer »

Het blokjes project

14.10 uur was het en 14.10 uur bleef het. Na vijf jaar had onze klok, een marktplaatsgelukje dat zich al snel tot middelpunt van onze kamer wist uit te roepen, het begeven. Elmar deed er een nieuwe batterij in, er gebeurde niets. Ik deed er een nieuwe batterij in, je weet natuurlijk maar nooit, er gebeurde niets. We prutsten, we frutsten, we wriemelden, we vroegen het lief en we werden boos. Hij antwoordde onverstoord met de mededeling: “Het is tien over twee”.

Lees meer »

Mijn 3 favoriete merken voor hippe woonaccessoires

Een beetje interieur liefhebber is er dol op! In huis eindeloos variëren met hippe woonaccessoires! Schuiven, stylen, nieuwe combinaties uitproberen en gezellige hoekjes maken. Je kan er uren zoet mee zijn. We hebben het er maar druk mee. Net als met de zoektocht naar mooie woonaccessoires die in je interieur passen.

Lees meer »

Proost, en een ideevol 2023

Als een pro viel ik 2023 binnen. Nog nooit was ik zo voorbereid op de jaarwisseling. Zelfs mijn fysieke gestel had inmiddels het meeste weg van een oliebol met twee pootjes. Ik zoende mijn familie, ik dronk glitterwijn, ik keek naar het vuurwerk en ik was er klaar, helemaal klaar voor. 

Lees meer »