Ik houd van schrijven. Ik hoop jij van lezen! Ik schrijf blogs over interieur, fotografie en lifestyle. Daarnaast laat ik ook regelmatig andere Instagrammers aan het woord die jou voorzien van een eigen dosis interieurinspiratie en tips! Op deze pagina vind je een verzameling van al mijn blogs. 

Het veranderitusvirus

Het veranderitusvirus is een hardnekkige ziekte waar je, als het je eenmaal gegrepen heeft, nauwelijks meer vanaf komt. Het is een vloek waar ik nou eenmaal mee moet leven. Zelfs op momenten dat ik denk het allemaal onder controle te hebben, kan het plots op de gekste momenten de hoek om zetten. 

Lees meer »

Een antwoord op de 5 meest gestelde vragen over Solar screens

De zon kan verkleuringen van meubels en vloeren veroorzaken. Een te hoge temperatuur in huis zorgt vaak voor minder energie en slecht slapen. Veel mensen denken pas na over zonwering voor hun huis op het moment dat de zonuren toenemen en de binnentemperatuur stijgt. En dan wil je zo snel mogelijk een oplossing en ontstaat keuzestress. Want welke zonwering kies je als je zonder een al te grote ingreep de zon en de warmte buitenshuis wilt houden? 

Lees meer »

Zo kies je de juiste kleur voor jouw slaapkamer

Ongemerkt breng je best veel tijd door in je slaapkamer. Oké, het grootste deel van de tijd heb je daar je ogen dicht. Maar is dat een goede reden om de slaapkamer saai wit te laten? Wist je dat kleur in je slaapkamer kan zorgen voor een extra goede nachtrust? In deze blog ontdek je mijn favoriete slaapkamer kleuren en help ik je de juiste kleuren en verf te kiezen. Ook zie je het eindresultaat van mijn slaapkamer make-over waarbij ik drie verschillende kleuren van het verfmerk MissPompadour gebruikte. Maak je maar klaar voor heel veel voor en na foto’s en inspiratie!

Lees meer »

De zoetgevooisde lokroep

Al kwamen de wolken uit de lucht vallen, al zou de dikke derrière in één nacht in een beeldige bibs transformeren, al zou haar haar plots gaan krullen. Kortom, al zou het onwaarschijnlijkste van het onwaarschijnlijkste gebeuren, in haar huis zou geen roze komen!

Lees meer »

Het Marktplaats avontuur

Hij was onverbiddelijk. Een nieuwe stoel erin betekende eerst een andere stoel eruit. Met een gezicht dat stond op onweer en een onwillig gehoor dat slechts zacht in de verte de opsomming van redenen waarnam (vollopende bedrijfsruimte, leeglopende bankrekening, en andere bijzaken) opende zij haar marktplaats app.

Lees meer »

Ontdek het nieuwe Arris bankenprogramma van Artifort

Stel je eens voor: een zitbank met een modern en luchtig voorkomen. Een bank die comfortabel zit en ruim voldoende plaats biedt aan een gezin van vier. Een kleurrijke bank met opvallende details die zich staande houdt in een kleurrijk interieur. Een designbank waarbij goed is nagedacht over comfort en duurzaamheid. Een tijdloze eyecatcher die generaties lang meegaat. 

Lees meer »