Ik houd van schrijven. Ik hoop jij van lezen! Ik schrijf blogs over interieur, fotografie en lifestyle. Daarnaast laat ik ook regelmatig andere Instagrammers aan het woord die jou voorzien van een eigen dosis interieurinspiratie en tips! Op deze pagina vind je een verzameling van al mijn blogs. 

Het excuus

Had ze van tevoren kunnen voorzien dat het nooit zo simpel is als zij voor ogen had? Het eerlijke antwoord was, zonder twijfel. Maar ze was teveel bezig met haar eigen gewin om daar bij stil te staan. En dus had ze die middag eruit geflapt of hij, terwijl zij met de stofdoek en stofzuiger aan de slag ging, “even” de lamp op wilde hangen. 

Lees meer »

DIY: zo geef je een tweedehands meubel een tweede leven in zeven simpele stappen

Kwalitatief goede meubels verdienen een tweede leven, vind je ook niet? Je kunt natuurlijk nieuwe meubels kopen, maar het is veel leuker om een tweedehands meubel te kopen en deze naar je eigen hand te zetten. Ik gaf mijn tweedehands witte vitrinekasten van IKEA een compleet nieuwe look, waardoor het nu opvallende en unieke eye-catchers zijn. In deze blog laat ik je zien hoe ook jij in een paar simpele stappen zo’n super leuke DIY upcycling klus doet.

Lees meer »

Het verjaardagsfeest

Hun meestal stijlvolle huis was versiert met een wirwar aan totaal ‘onstylisch’ gekleurde plastic slingers. De koelkast zat vol met genoeg taart om haar toch al omvangrijke derrière een maat of twee te laten groeien. De bedrijfsruimte was gevuld met genoeg zakken chips, flessen drinken en andere etenswaren om straks een klein leger te kunnen voeden. Kortom, ze waren helemaal klaar voor de verjaardag. 

Lees meer »

Het afscheid

Dat was het dan. Voor de allerlaatste keer staan ze tegenover elkaar en kijken ze elkaar in de ogen. De beslissing die zij eerder in volle overtuiging nam voelt nu heel verkeerd. Zeker omdat er enkel mooie momenten door haar hoofd flitsen.

Lees meer »

Het veranderitusvirus

Het veranderitusvirus is een hardnekkige ziekte waar je, als het je eenmaal gegrepen heeft, nauwelijks meer vanaf komt. Het is een vloek waar ik nou eenmaal mee moet leven. Zelfs op momenten dat ik denk het allemaal onder controle te hebben, kan het plots op de gekste momenten de hoek om zetten. 

Lees meer »

Een antwoord op de 5 meest gestelde vragen over Solar screens

De zon kan verkleuringen van meubels en vloeren veroorzaken. Een te hoge temperatuur in huis zorgt vaak voor minder energie en slecht slapen. Veel mensen denken pas na over zonwering voor hun huis op het moment dat de zonuren toenemen en de binnentemperatuur stijgt. En dan wil je zo snel mogelijk een oplossing en ontstaat keuzestress. Want welke zonwering kies je als je zonder een al te grote ingreep de zon en de warmte buitenshuis wilt houden? 

Lees meer »