Ik houd van schrijven. Ik hoop jij van lezen! Ik schrijf blogs over interieur, fotografie en lifestyle. Daarnaast laat ik ook regelmatig andere Instagrammers aan het woord die jou voorzien van een eigen dosis interieurinspiratie en tips! Op deze pagina vind je een verzameling van al mijn blogs. 

U-vormige woonkamer inrichten: maak een uitnodigende ruimte

Een woonkamer is vaak het hart van een huis, een plek waar we samenkomen om te ontspannen, te entertainen en quality time door te brengen met dierbaren. Ook met een u-vormige woonkamer kun je een prachtige en uitnodigende ruimte te creëren. In deze blog delen ik tips en ideeën om je te helpen een mooie en warme inrichting te bereiken voor jouw u-vormige woonkamer.

Lees meer »

Creëer een kleurrijke Scandinavische gallerywall in 5 simpele stappen

Ben jij een liefhebber van kleur en Scandinavisch design? Dan is het tijd om een Scandinavische gallerywall in jouw interieur te introduceren! Ik ben Linda, beter bekend als deense_zomer, en ik sta op Instagram bekend als de "Queen of colours" dankzij mijn kleurrijke interieur en gewaagde kleurencombinaties. Onlangs creëerde ik een prachtige gallerywall achter onze eettafel en nu wil ik jou inspireren om hetzelfde te doen. In deze blogpost deel ik vijf eenvoudige stappen en tips om jouw eigen kleurrijke Scandinavische gallerywall te maken.

Lees meer »

Maak kennis met de PVC vloeren van Moduleo: ontdek een creatieve vloerexpressie met PVC

Ben jij toe aan een nieuwe vloer en zit je in de oriënterende fase? Dan is deze inspiratie blog voor jou! Bij het kiezen van vloerbedekking zijn duurzaamheid en functionaliteit belangrijke elementen. Maar wist je dat je met je vloer ook een persoonlijke stempel op je interieur kan drukken? Hier komt de innovatieve wereld van PVC vloeren om de hoek kijken en specifiek de PVC vloeren van het Belgische Moduleo. 

Lees meer »

Waarom betegelen als je ook kunt verven: de verrassende voordelen van de afwasbare muurverf van MissPompadour!

Als je net als ik liefhebber bent van opvallend kleurgebruik in mijn interieur, ben je bij Studio Deense Zomer aan het juiste adres. Als je mijn Instagramaccount volgt, weet je dat kleur voor mij niet alleen een keuze is, maar een levensstijl. Kleur vind je in mijn gehele interieur, ook op de muren en de plafonds in de keuken en sinds kort ook in onze waskamer. Waarom zou je daar je muren eigenlijk betegelen als je ook kunt verven? 

Lees meer »

Stilte

“Heb jij al een nieuw project bedacht?” Mijn gesprekspartner knikt al wild met haar hoofd. Haar blik staat op het randje van glazig, ze weet dat dit meestal het beginpunt is van een monoloog over verfkleuren, nieuwe muren, een zoektocht naar meubels, of een ander wild plan. Ik ben stil, er verschijnt een denkrimpel boven mijn ogen en ik denk diep, echt diep na. 

Lees meer »

De relatiecrisis

Daar ging hij. Zo snel als zijn getrainde benen hem konden dragen liep hij in een recordtempo weg, ver weg van huis. De laatste blik die zij op hem wierp speelde zich als een speelfilm in herhaling in zijn geheugen af. Of dit nog goed zou komen?

Lees meer »