Fotografie blogs

Op deze pagina vind je mijn blogs die ik schrijf over interieurfotografie.

5 Tips voor interieurfotografie met je smartphone

Met een interieuraccount op Instagram fotografeer jij misschien wel regelmatig je interieur en gebruik je hiervoor jouw smartphone. Ik fotografeer zelf voornamelijk met mijn camera, maar veel basisregels zijn ook van toepassing wanneer je met je telefoon fotografeert. In dit artikel zet ik vijf handige tips voor interieurfotografie met je smartphone voor je op een rijtje!

Lees meer »

Wat zijn je basisinstellingen voor een goede interieurfoto?

Op Instagram zijn ontzettend veel accounts te vinden die gericht zijn op interieur. Met mijn Instagramaccount @deense_zomer ben ik daar eentje van. Er wordt lustig op los gefotografeerd met telefoon of camera. Naast content maker ben ik ook fotograaf en krijg ik regelmatig de vraag wat de beste basisinstellingen zijn voor een goede interieurfoto. In dit artikel leg ik je de basis uit over diafragma, ISO en sluitertijd zodat jij hier vervolgens mee kunt experimenteren en je foto’s naar een hoger level kunt brengen.

Lees meer »

Welke basis apparatuur heb je nodig voor interieurfotografie?

Ik fotografeer inmiddels alweer een aantal jaren en deel mijn interieurfoto’s op mijn instagramaccount @deense_zomer. Ik begon ooit met een Nikon spiegelreflexcamera, maar stapte een paar jaar geleden over op een systeemcamera van Canon. Ik krijg regelmatig de vraag welke apparatuur ik gebruik. In deze blog vertel ik je daar graag meer over.

Lees meer »