Interieurfotografie met je smartphone. Hoe voorkom je scheve foto's?

Op mijn instagramaccount @studio_deense_zomer deel ik onder andere tips over fotografie. Deze tips zijn nu ook in blog vorm terug te vinden op mijn website zodat je alles rustig kunt nalezen.

 

In deze blog staat het voorkomen van scheve (interieur)foto's centraal. Het is met name interessant voor lezers met een social media account die content maken met hun smartphone. Wat is de oorzaak van scheve foto's en welke hulpmiddelen zijn er om dit te voorkomen? Op deze vragen krijg je vandaag antwoord.

Fotogaferen met je smartphone tips | scheve foto's
Fotogaferen met je smartphone tips | scheve foto's
Fotogaferen met je smartphone tips | scheve foto's
Fotogaferen met je smartphone tips | scheve foto's

Mocht je een andere smartphone dan genoemd gebruiken, zoek dan even op internet naar hoe jij het raster op jouw telefoon kunt activeren. Het is zonde als je dit hulpmiddel niet gebruikt terwijl het gratis beschikbaar is.

Een hulpmiddel dat niet gratis is, maar wel de relatief kleine investering waard is, is een statief geschikt voor smartphone. Ik gebruik zelf dit statief van LifeGoods

Ik weet zeker dat de combinatie van het raster en het gebruiken van een statief een aanzienlijke verbetering oplevert van de kwaliteit van je foto's! 

Wil je weten welke uitrusting ik gebruik voor mijn fotocamera lees dan deze blog.

* Deze blog bevat een affiliate link naar een samenwerkingspartner. ALs jij via deze link iets koopt, dan betaal jij niet meer, maar ontvang ik een kleine commissie. Dat maakt het mogelijk dat ik in de toekomst het geven van (gratis) tips op mijn social media kanalen en website  kan blijven doen. 

Tip: maak op pinterest een pinbord voor jouw favoriete blogs en pin de foto hiernaast rechtstreeks naar jouw pinterest. Zo vind je altijd met gemak je blogs terug!

Reactie plaatsen

Reacties

Elske Kamstra @mijnhuisje
3 jaar geleden

Super leuk die tips!👌🏼 Wist nog niet eens hoe het raster aan moest, nu wel!! Bedankt!☺️

Linda
3 jaar geleden

Wat fijn om te horen Elske. Bedankt,