BLOGs instagrammers

Lees hier alle afleveringen van mijn verschillende blog series waarin altijd een instagrammer centraal staat!

Keukenpraat met Instagrammer @wonenop1

Shirley Bonenberg (47) woont met haar man Jaap (47) en zoon Damian (bijna 15) in een boerderij in de provincie Drenthe. Naast het gezin woont er ook nog een eigenwijze Westie die luistert naar de naam Lola en scharrelen vier kippen in de tuin. Shirley doet de administratie voor het bedrijf van haar man die accountant en fiscalist is. Afgelopen jaar rondde ze met succes de opleiding Interieur Styling af. Shirley: “Af en toe doe ik al wat adviezen, maar momenteel heb ik via mijn Instagram account @wonenop1 ook zoveel leuke opdrachten lopen, dat ik daar eerst volop van geniet. In verband met mijn chronische vermoeidheid moet ik altijd schipperen met mijn energie en kan ik helaas niet alles tegelijk combineren. In mijn hoofd wel, maar in de praktijk niet.”

Lees meer »

Keukenpraat met Instagrammer @haga_interiors

Ingrid Verbeek (36), van Instagramaccount @haga_interiors , heeft inmiddels alweer aardig haar draai gevonden in Nederland, al mist ze de Zweedse fika’s met haar buitenlandse vriendinnen wel. Zeven jaar woonde ze samen met haar man Freek (38), zoon Fedde (9), dochter Ava (7) en Boston terriër Chloe in het buitenland, waarna zij twee jaar geleden weer terugkeerden in hun geboortedorp in Gelderland. Nu Ingrid weer in Nederland woont, heeft ze zich helemaal gestort op haar passie, het inrichten van huizen. Recent ging een droom in vervulling en maakte ze van haar hobby haar beroep.

Lees meer »

Keukenpraat met Instagrammer @binnen_bygreta

Greta (45), van Instagramaccount @binnen_bygreta, woont samen met haar man, dochter Bente (17) en zoon Jens (14) in het Friese Franeker. Ze zijn de eerste bewoners van een nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl en wonen er sinds 2008. Greta werkt in deeltijd als Personal Shopper bij een grote herenmodezaak en doet daar ook de Visual Merchandising. Haar creativiteit komt zeer van pas bij het inrichten van de etalages en het creëren van inspirerende plaatjes voor social media. In een ver verleden had Greta een eigen bedrijf als interieurstylist en schreef ze daarnaast blogs. Handwerken, zoals haken en macramé, doet ze heel graag. Haar zelf gemaakt XXL macramé wallhanging vind je onder andere terug op haar Instagramaccount. Vandaag laten we het handwerken even voor wat het is, want ik ben vooral nieuwsgierig naar Greta haar keukenpraat.

Lees meer »

Keukenpraat met Instagrammer @annemarie.vernay

Nederlandse Annemarie (49), van Instagramaccount @annemarie.vernay, woont inmiddels alweer 28 jaar in Frankrijk. Wonen en werken in Frankrijk was haar grote droom. Na het afronden van haar opleiding werd Annemarie’s droom werkelijkheid. Ze ging als au pair naar Genève en was hierdoor dichtbij haar vakantieliefde André (48). Annemarie en André trouwden en kregen samen drie dochters, Chloé (19), Noa (17) en Jade (12). Het hele gezin verhuisde vijf jaar geleden naar een woning aan het meer van Annecy. Annemarie is huisvrouw met een enorme passie voor interieur. In deze Keukenpraat vertelt ze jou dan ook graag meer over haar de achtergond van en het reilen en zeilen in haar keuken.

Lees meer »