Mijn interieurstijl spreekt jou enorm aan en je wilt deze stijl graag toepassen in je eigen huis. Je vindt het lastig om de juiste kleurencombinaties te maken en om een keuze te maken in passende meubels en/of accessoires. Dan heb ik iets voor jou! Ik ben namelijk stijlicoon van The Home Style Club. Daar kun je een concreet interieurplan per ruimte in huis geheel in mijn eigen stijl kopen. En wat het mooiste is, dit advies is voor ieder budget en je hoeft er geen weken op te wachten. Met The Home Style Club krijg je à la minute toegang tot het digitale plan waarin je verfkleuren, behang en een uitgebreide shopping list vindt waar je meteen mee aan de slag kunt. Alles is zorgvuldig door mij uitgezocht waardoor jij met gemak jouw eigen Deense Zomer stijl interieur kunt samenstellen. Zo creëer je eenvoudig een waanzinnig interieur in mijn stijl!

Stijladvies voor een betaalbare prijs

Ik vind het enorm leuk dat ik nu ook aan de vraag voor stijladvies kan voldoen. Hoe het werkt? Met enige regelmaat komt er een nieuwe ruimte van mij online in The Home Style Club webshop. Inmiddels staan er vier verschillende adviezen voor vier verschillende ruimtes online: woonkamer, eetkamer, keuken en het toilet. Dus ga je verbouwen, verhuizen of heb je gewoon zin om te veranderen in huis maar weet je niet hoe? Dan krijg je nu voor een super betaalbare prijs een mega uitgebreid plan van meer dan 70 pagina’s waarmee je zelf gaat mixen en matchen. Ik heb de producten zorgvuldig voor je uitgezocht. Mijn belangrijkste criterium daarbij was dat ze de Deense Zomer sfeer ademen en dat ik ze voor mijn eigen interieur zou kiezen. De producten in het advies zijn een mix van budget small, medium en large zodat het plan echt voor iedereen is! Ga je een kijkje nemen? Klik op de gewenste tegel om naar het stijladvies te gaan. 

7 redenen waarom dit voor jou is

Mijn stijladvies is vanaf nu voor iedereen bereikbaar! Ik geef je zeven redenen waarom dit ook voor jou geldt:

  1. Je ontvangt een concreet interieurplan per ruimte in huis in mijn eigen stijl;
  2. Het plan is geschikt voor ieder budget (shoplist bestaat uit S, M en L budget opties);
  3. Je hebt à la minute toegang tot het digitale plan zodat je direct aan de slag kan;
  4. In het interieurplan vind je verschillende opties waarmee je zelf gaat mixen en matchen tot jouw droominterieur;
  5. Je ontvangt een mega uitgebreid plan van ruim 70 pagina's;
  6. Ga je zelf niet veranderen in huis, maar gun jij iemand anders goede smaak? Geef dan een cadeaubon van The Home Style Club cadeau!
  7. Na aankoop van het stijladvies krijg je toegang tot kortingscodes van onze partners waardoor je de investering in het stijladvies er al snel uit hebt. 

Fotografie: The Home Style Club | Lotte van Uittert