Stijladvies à la minute

Je kunt vanaf nu een concreet interieurplan per ruimte in huis geheel in mijn eigen stijl kopen. En wat het mooiste is, dit advies is voor ieder budget en je hoeft er geen weken op te wachten. Met The Home Style Club krijg je à la minute toegang tot het digitale plan waarin je verfkleuren, behang en een uitgebreide shopping list vindt waar je meteen mee aan de slag kunt. Zo creëer je eenvoudig een waanzinnig interieur in mijn stijl!

Stijladvies voor een betaalbare prijs

Ik vind het enorm leuk dat ik nu ook aan de vraag voor stijladvies kan voldoen. Hoe het werkt? Iedere maand komt er een nieuwe ruimte van mij online in The Home Style Club webshop. We beginnen met de woonkamer die we de eerste maand voor een introductieprijs van maar € 99,- aanbieden i.v.p. € 149,- . Dus ga je verbouwen, verhuizen of heb je gewoon zin om te veranderen in huis maar weet je niet hoe? Dan krijg je nu voor een super betaalbare prijs een mega uitgebreid plan van meer dan 70 pagina’s waarmee je zelf gaat mixen en matchen. Ik heb de producten zorgvuldig voor je uitgezocht. Mijn belangrijkste criterium daarbij was dat ze de Deense Zomer sfeer ademen en dat ik ze voor mijn eigen interieur zou kiezen. De producten in het advies zijn een mix van budget small, medium en large zodat het plan echt voor iedereen is! Ga je een kijkje nemen? Ik ben heel benieuwd!

Vijf redenen waarom dit voor jou is

Stijladvies is vanaf nu voor iedereen bereikbaar! Ik geef je vijf redenen waarom dit ook voor jou geldt:

  1. Je ontvangt een concreet interieurplan per ruimte in huis in mijn eigen stijl;
  2. Het plan is geschikt voor ieder budget (shoplist bestaat uit S, M en L budget opties);
  3. Je hebt à la minute toegang tot het digitale plan zodat je direct aan de slag kan;
  4. In het interieurplan vind je verschillende opties waarmee je zelf gaat mixen en matchen tot jouw droominterieur;
  5. Je ontvangt een mega uitgebreid plan van ruim 70 pagina's.

Nog niet overtuigd? 

  • Bekijk het voorbeeldadvies voor een indruk van wat je kunt verwachten.
  • Naast mij zijn er nog meer dan 30 andere stijliconen waar je een stijladvies van kunt vinden. Ontdek wie het beste bij jou past door de gratis quiz.
  • Ga je zelf niet veranderen in huis, maar gun jij iemand anders goede smaak? Geef dan een cadeaubon van The Home Style Club cadeau!
  • Na aankoop van het stijladvies krijg je toegang tot kortingscodes van onze partners waarmee je direct met korting jouw interieur bij elkaar shopt en binnen no-time het bedrag van het advies al terugverdient hebt (als je voorbeelden wilt noemen: zie lijstje kortingscodes). 
The Home Style Club stijlicoon stijladvies

Tip: klik op de afbeelding om deze te vergroten