Dutch design Artifort bij Studio Deense Zomer

Deense Zomer is vanaf 1 april 2022 brand ambassadeur van het wereldberoemde Dutch design merk Artifort! Wat een enorme eer! Dat betekent dat je op dit platform veel inspiratie mag verwachten over dit innovatieve Nederlandse bedrijf waar het draait om kwaliteitsmeubelen die vele generaties meegaan. De combinatie van het tijdloze design, de hoogstaande kwaliteit en de mogelijkheid om je Artifort design meubel te laten herstofferen, zorgen voor een zeer lange  levenscyclus. Daarnaast doet Artifort er alles aan om haar ontwerpen verantwoord te produceren. Zo Richt Artifort haar productieprocessen energiezuinig in en gebruikt zij duurzame materialen. Kortom, een Nederlands design merk waar we trots op mogen zijn! 

Blogs over Artifort

Als trotse brand ambassadeur van Artifort inspireer ik je graag op het gebied van Dutch design. In mijn blogs lees je alles over het ontstaan van Artifort, de collectie en breng ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent dit Nederlandse merk. 

Ontdek het nieuwe Arris bankenprogramma van Artifort

Stel je eens voor: een zitbank met een modern en luchtig voorkomen. Een bank die comfortabel zit en ruim voldoende plaats biedt aan een gezin van vier. Een kleurrijke bank met opvallende details die zich staande houdt in een kleurrijk interieur. Een designbank waarbij goed is nagedacht over comfort en duurzaamheid. Een tijdloze eyecatcher die generaties lang meegaat. 

Lees meer »

Een nadere kennismaking met Moon. Een nieuwe design fauteuil in de Artifort collectie!

Misschien weet je het nog? Half maart bracht ik samen met mijn partner een bezoek aan de showroom van het wereldberoemde Artifort in Schijndel. Wij waren daar niet alleen om kennis te maken met dit prachtige designmerk, maar ook om een eerste blik te werpen op de allernieuwste Artifort design fauteuil met de naam Moon. Een ontwerp dat refereert naar het fenomeen van gewichtloosheid. In juni lanceerde Artifort deze fauteuil tijdens Salone del Mobile 2022 in Milaan. 

Lees meer »

5 redenen om op zoek te gaan naar vintage design meubels van Artifort

Vintage design meubels geven je interieur eigenheid. Door vintage design te combineren met nieuwe meubels maak jij namelijk je eigen unieke interieurmix. Belangrijk is dat je op zoek gaat naar kwalitatieve tweedehands meubels zodat je er zelf nog jaren lang plezier van hebt. Vintage meubels van het Dutch design merk Artifort zijn daar bij uitstek zeer geschikt voor. In deze blog geef ik je daarom 5 redenen om op zoek te gaan naar vintage design meubels van Artifort.

Lees meer »

Dutch design Artifort bij Deense Zomer

Half maart bracht ik samen met mijn eega een bezoek aan het wereldberoemde Dutch design merk Artifort in Schijndel. We bezochten naast de showroom, ook de productielocatie waar we een uniek inkijkje kregen in het productieproces van een Artifort meubel. Artifort stal ons hart. Door het verhaal achter het bedrijf, de ontwerpen, het vakmanschap en de passie, de duurzaamheid en het comfort. 

Lees meer »

Art & Comfort, laat je inspireren

Artifort staat voor art en comfort. Het is tijdloos en toonaangevend design dat lang meegaat. De collectie van Artifort kenmerkt zich dan ook door innovatief, kleurrijk, comfortabel en tijdloos design. Voor iedereen die waarde hecht aan vorm en functie is er wel een ontwerp dat je hart verovert. Hieronder een kleine greep uit mijn Artifort favorieten. Klik op de foto voor meer informatie over het betreffende ontwerp.

Fotografie: Artifort