SAMENWERKEN

Wil je samenwerken met Deense zomer dan kan dat natuurlijk! Ik ga graag samenwerkingen met bedrijven en merken aan mits deze bij mij passen. Herhaalde samenwerkingen in de vorm van ambassadeurschap is ook mogelijk. Hieronder heb ik een aantal samenwerking suggesties voor je uitgewerkt. Maatwerk afspraken zijn natuurlijk ook altijd bespreekbaar.

Met wie werk ik samen?

Ik werk herhaaldelijk samen met Pure & Original en Fabryk Design. Daarnaast werkte ik onder andere samen met ViSSEVASSE, Nofruit, Sellini wonen, HEMA, Kekootje, Verti Copenhagen, Foldiful, Juniqe, Hart & Ruyt en Vandyck.

Blog samenwerking

Wil je jouw bedrijf, merk of product op mijn blog, dan kan dat! Mits het een product of merk is dat zowel bij mij als bij mijn blog past. Denk dan bijvoorbeeld aan een product review of een inspiratieblog. Eerder schreef ik al blogs voor Fabryk Design, Nofruit, Kekootje, Foldiful en Pure & Original.

 

Social media samenwerking

Wil jij je bedrijf of product een boost geven op social media, dan zijn er verschillende mogelijkheden. In mijn uitingen zet ik verschillende social media in: Facebook, Pinterest en Instagram.

Contact

Wil je mij iets vragen, opsturen, uitnodigen voor een event of samenwerken, vul dan het contactformulier in! Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.