Content creation

Ben je op zoek naar een platform waarop jij jouw bedrijf, merk of product op een inspirerende wijze kunt presenteren, dan is samenwerken met mijn Instagramaccount Deense zomer mogelijk iets voor jou! Influencer marketing is inmiddels niet meer weg te denken en hoort thuis in jouw marketingstrategie. Het is een snel groeiende marketing tool die je helpt om efficiënt en gericht jouw doelgroep te bereiken. 

Instagram

Met mijn Instagramaccount Deense zomer ben ik het perfecte platform als jij jouw bedrijf, merk en/of product(en) in de interieurbranche wil lanceren.  Op mijn Instagramfeed deel ik professionele foto’s en filmpjes (reels) van mijn eigen kleurrijke design interieur. De rode draad in mijn interieur is de combinatie van nieuw (design) met pre-loved design items. dat zorgt voor een eigentijdse en unieke interieurmix..

 

Ik werk graag samen met bedrijven die bij mijn visie op interieur passen. Ik kies bij voorkeur voor kwaliteit, tijdloos, duurzaam en Scandinavisch design. 

Blog

Naast een passie voor interieur en fotografie, schrijf ik graag blogs. Deze blogs deel ik op mijn website www.deensezomer.nl en promoot ik via mijn social media kanalen: Instagram, Facebook en Pinterest. 

 

Wil je graag een blog over jouw bedrijf, merk en/of product(en) dan behoort dit tot de mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld een eerlijke product review zijn, maar ook een beschrijving van een make-over of een product.  

Facts (Augustus 2021)

Mijn Instagramaccount Deense zomer heeft 14.4k volgers. Het overgrote deel (70%) van deze volgers is Nederlands en is tussen de 25 en 54 jaar oud. Het grootste deel (9%) is vrouw en woont in steden als Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden, Groningen en Rotterdam.  

 

Mijn engagementrate is 5.21%. 

 

Mijn website ontvangt gemiddeld genomen rond de 900 bezoekers per maand. Ik ben naast Instagram, ook te vinden op Facebook en Pinterest.

Portfolio

Een kleine impressie van recent werk vind je hieronder.

HEMA

felou family houses

Allon Dery x IXXI

Allon dery

Fatboy Original

Beryl

muso

Referenties

3 maart 2021

"Dank voor de prachtige content die je hebt gemaakt. we hebben intens genoten van de mooie filmpjes en jouw storytelling. ZO uniek. Je hebt meer dan aan onze verwachtingen voldaan."

Andrea

Felou family houses

29 april 2021

"Ik heb de samenwerking als zeer positief ervaren. De communicatie met Linda verloopt erg prettig, ze is creatief en houd je goed op de hoogte. Ook de foto's en filmpjes met bijbehorende teksten zijn van uitstekende kwaliteit! Kortom, een plezierige samenwerking!"

Mick

Muso