Content creation

Ben je op zoek naar een platform waarop jij jouw bedrijf, merk of product op een inspirerende wijze kunt presenteren, dan is mijn Instagramaccount Deense zomer mogelijk iets voor jou! Influencer marketing is inmiddels niet meer weg te denken en hoort thuis in jouw marketingstrategie. Het is een snel groeiende marketing tool die je helpt om snel en gericht jouw doelgroep te bereiken. 

Instagram

Met mijn Instagramaccount Deense zomer ben ik het perfecte platform als jij jouw bedrijf, merk en/of product(en) in de interieurbranche wil lanceren.  Op mijn Instagramfeed deel ik professionele foto’s van mijn eigen kleurrijke, Danish modern interieur. De rode draad in mijn interieur is de combinatie van nieuw (design) met pre-loved design items. Hierdoor stel ik mijn eigen unieke interieurmix samen. 

 

Ik werk graag samen met bedrijven die bij mijn visie op het interieur passen en waar ik achter sta. Ik kies bij voorkeur voor kwaliteit, tijdloos en duurzaam. Het afgelopen jaar werkte ik samen met verschillende bedrijven en merken zoals Pure and Original, Iittal, Fatboy Original en IXXI. 

 

Zie jij een match met jouw bedrijf, merk en/of producten en wil je samenwerken, neem dan via het contactformulier contact met mij op voor de mogelijkheden.

Blog

Naast een passie voor interieur en fotografie, schrijf ik graag blogs. Deze blogs deel ik op mijn website www.deensezomer.nl en promoot ik via mijn social media kanalen: Instagram, Facebook en Pinterest. 

 

Wil je graag een blog over jouw bedrijf, merk en/of product(en) dan behoort dit tot de mogelijkheden. Het kan bijvoorbeeld een eerlijke product review zijn, maar ook een beschrijving van een make-over of een product.  Wil je hiervan gebruik maken, geef dit dan aan in het contactformulier en ik doe je een passend aanbod.

Facts

Mijn Instagramaccount Deense zomer heeft 13.000 + volgers. Het overgrote deel (65%) van deze volgers is Nederlands en is tussen de 25 en 54 jaar oud. Het grootste deel (89%) is vrouw en woont in steden als Amsterdam, Utrecht, Leeuwarden, Groningen en Rotterdam.  

 

Mijn website ontvangt gemiddeld genomen rond de 900 bezoekers per maand. Ik ben naast Instagram, ook te vinden op Facebook en Pinterest.

Portfolio

Een kleine impressie van recent werk vind je hieronder.

Fatboy Original

Iittala

Made.com

Fatboy Original

Iittala

Made.com