Mijn 3 favoriete merken voor hippe woonaccessoires

Mijn 3 favoriete merken voor hippe woonaccessoires

Een beetje interieur liefhebber is er dol op! In huis eindeloos variëren met hippe woonaccessoires! Schuiven, stylen, nieuwe combinaties uitproberen en gezellige hoekjes maken. Je kan er uren zoet mee zijn. We hebben het er maar druk mee. Net als met de zoektocht naar mooie woonaccessoires die in je interieur passen.

Kun jij je ook verliezen in uren scrollen op internet naar die perfecte vaas of kandelaar? En houd je net als ik ook van kleurrijke, opvallende en hippe woonaccessoires? Dan ga ik je helpen in je zoektocht. 

In deze blog vind je mijn top 3 favoriete merken voor hippe woonaccessoires. Als je met deze merken je zoektocht start dan slaag je gegarandeerd. Het leuke is dat het allemaal Nederlandse merken zijn. Betaalbaar design van Nederlandse bodem! Daar gaan we!

No.1 Hippe woonaccessoires van HKliving

HKliving werd in 2009 opgericht in Dronten door Emiel Hetsen en Sander Klaver. De beginletters van hun achternamen zijn de initialen in HKliving. Wist je dat? Inmiddels is HKliving uitgegroeid tot een gerenommeerd internationaal bedrijf. HKliving laat toe om je eigen stijl te creëren en dit merk past dan ook in iedere interieurstijl. Of je nu van retro, kleurrijk, minimalistisch of naturel houdt. 

Ik denk dat HKliving op dit moment een favoriet merk is van enorm veel interieurliefhebbers. Het HKliving servies bijvoorbeeld, zie je in heel veel interieurs, maar dit merk heeft nog veel meer te bieden. Ik slaag bij HKliving gegarandeerd voor toffe kussens, mooie vazen en ook kleinmeubelen zoals bijzettafels. Voor hippe woonaccessoires ben je bij HKliving duidelijk aan het juiste adres. 

Mijn HKliving favorieten:

HKliving mirror block salontafel

HKliving vaas hot pink

HKliving metal bijzettafel 

No.2 Hippe woonaccessoires &k amsterdam

Het merk &klevering ontstond in 1992 in Amsterdam en begon met het importeren en opknappen van oude kasten en tafels uit Frankrijk en Spanje. Naast &klevering hebben ze inmiddels een groothandel met hun eigen merk: &k amsterdam. Het is Nederlands design met een twist. De hippe woonaccessoires van &k Amsterdam zijn onweerstaanbaar, betaalbaar en zorgen gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht. Het merk maakt gebruik van moderne, klassieke items en geven deze een moderne twist. 

Ik ontdekte &k amsterdam vorig jaar en was meteen gecharmeerd van de vrolijkheid die dit merk uitstraalt. Zowel in ontwerp, als in vorm en kleuren. Wat ik ook kenmerkend aan dit merk vind en wat tevens heel prettig is, is de prijs. Voor hippe en kleurrijke woonaccessoires voor een prettige prijs, slaag je zeker bij &k amsterdam.

Mijn &k amsterdam favorieten:

&k amsterdam glazen potje met deksel

&k amsterdam gold tube kandelaar medium

&k check lamp zwart/wit

No. 3 Hippe woonaccessoires van Pols Potten

Bij Pols Potten staat creativiteit en eigenzinnig centraal. Het merk startte in 1986 met de verkoop van originele terracotta potten. Niet lang daarna volgden items die gemaakt waren van andere materialen zoals hout, glas en keramiek. Inmiddels werkt Pols Potten al meer dan 30 jaar samen met creatieve ontwerpers, ateliers en handelslieden uit Azië, Afrika en Europa.

Voor hippe woonaccessoires die kleurrijk en net even anders dan anders zijn, dan zit je bij Pols Potten goed. De toffe krukken en vazen zijn bij mij favoriet. Voor een mooie woonaccessoire betaal je bij Pols Potten net even wat meer dan bij de andere twee merken. 

Mijn Pols Potten favorieten:

Pols Potten Steps vaas L oranje

Pols Potten Zigzag bijzettafel robijnrood

Pols Potten Graphic waxinelichthouder 

Mix de mooie woonaccessoires van je favoriete merken

Soms kun je niet kiezen en gelukkig hoef je meestal ook niet te kiezen. Juist een eigen mix van mooie woonaccessoires van verschillende merken, maakt jouw interieur uniek. Ik combineer zelf er lustig op los met de hippe woonaccessoires van HKliving, &k Amsterdam en Pols Potten. Veel van mijn woonaccessoires shop ik online bij bijvoorbeeld fonQ. Deze webwinkel heeft een fijne collectie van alle drie deze merken.

Kende jij deze drie merken al? En welke is jouw favoriet?

Mijn 3 favoriete merken voor hippe woonaccessoires

Tip: maak op pinterest een pinbord voor jouw favoriete blogs en pin de foto hiernaast rechtstreeks naar jouw pinterestbord. Zo vind je met gemak altijd je favoriete blogs terug!

Reactie plaatsen

Reacties

Marilu Cusano
een jaar geleden

De kruk van Polspotten!! Grote wens van mij.