Dutch design Artifort bij Deense Zomer

Deense Zomer is vanaf 1 april 2022 brand ambassadeur van het wereldberoemde Dutch design merk Artifort! Wat een enorme eer! Dat betekent dat je op dit platform veel inspiratie mag verwachten over dit innovatieve Nederlandse bedrijf waar het draait om kwaliteitsmeubelen die vele generaties meegaan. De combinatie van het tijdloze design, de hoogstaande kwaliteit en de mogelijkheid om je Artifort design meubel te laten herstofferen, zorgen voor een zeer lange  levenscyclus. Daarnaast doet Artifort er alles aan om haar ontwerpen verantwoord te produceren. Zo Richt Artifort haar productieprocessen energiezuinig in en gebruikt zij duurzame materialen. Kortom, een merk waar we trots op mogen zijn! 

Blogs over Artifort

Als trotse brand ambassadeur van Artifort inspireer ik je graag op het gebied van Dutch design. In mijn blogs lees je alles over het ontstaan van Artifort, de collectie en breng ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent dit Nederlandse merk. 

Art & Comfort

Artifort staat voor art en comfort. Het is tijdloos en toonaangevend design dat lang meegaat. De collectie van Artifort kenmerkt zich dan ook door innovatief, kleurrijk, comfortabel en tijdloos design. Voor iedereen die waarde hecht aan vorm en functie is er wel een ontwerp dat je hart verovert. Mijn persoonlijke favorieten zet ik hieronder voor je op een rijtje!

Fotografie: Artifort