Een doosje vol moois voor de feestdagen!

Met meer dan 6000 volgers op Instagram heeft Wietske Sietsma inmiddels een flinke fanbase voor haar keramieken kunstwerkjes. Ze woont met haar man en drie kinderen in Arnhem, heeft daar een schattig klein atelier en is eigenaar van keramiek Atelier W. Wietske maakt handgemaakte sier- en gebruiksvoorwerpen van keramiek en verkoopt deze in haar webshop. Ze creëert overigens niet alleen zelf kunstwerkjes, maar geeft ook workshops voor een ieder die het vak wil leren. In dit inspiratieblog vertel ik je meer over het werk van Wietske en laat ik je zien op welke wijze ik haar kleurrijke items in mijn interieur terug liet komen. En om de feestelijke maand december in te luiden, hebben Wietske en ik ook nog een toffe winactie voor je bedacht!

 

Duurzaam keramiek

Wat ik zo bijzonder vind aan het werk van Wietske is dat ze haar keramiek vervaardigt uit mallen die ze zelf maakt van bestaande objecten. Die objecten vindt ze in kringloopwinkels en geeft ze dus een tweede leven. “Een positief tegengeluid tegen massaproductie en wegwerpen”, aldus Wietske. Dit maakt haar kunstwerkjes niet alleen bijzonder mooi, maar ook duurzaam. Misschien weet je dat ik enorm houd van vintage en tweedehands meubels en accessoires. Een groot deel van mijn interieur is vintage en ik houd van kleur. Daarom zijn Atelier W. en Deense zomer waarschijnlijk ook zo’n goede match! Ik vond het dan ook heel bijzonder dat ik kort geleden een doosje vol moois voor de komende feestdagen van Wietske ontving. Het uitpakken alleen al was een feestje en ik vertel je graag welke keramieken woonschatten ik ontving.

 

“Doll me up”

De schattige keramieken kersthangers uit de “Doll me up” serie gaven mij direct een creatieve boost. Nog geen kerstboom in huis, maar ik wilde deze hangers natuurlijk wel direct een plekje in mijn interieur geven. Een loopje naar onze tuin leverden een blok haardhout en een tak van een naaldboom op. Ik boorde een gat ter grootte van de tak in het blok hout en stak daar vervolgens de tak in. Een perfecte display voor de 7cm hoge hangers en een subtiele knipoog naar de kerst!

 

Waxinelichthouders ‘Bol’

Grafische lijnen, vormen en kleuren waren de eerste woorden die in mijn opkwamen toen ik de waxinelichthouders uitpakte. Ze hebben verschillende hoogtes en zijn voorzien van gaatjes in het keramiek zodat ook aan de zijkanten van de houders licht van de vlam straalt. Zet een aantal houders in verschillende kleuren en maten bij elkaar en er ontstaat meteen een warme en gezellige sfeer. Niet alleen prachtig in een kleurrijk interieur zoals dat van mezelf, maar ook bijvoorbeeld in een licht Scandinavisch interieur. Combineer de waxinelichthouders met kerstdecoratie en je hebt tijdens de feestdagen een echte blikvanger op tafel.

 

Kaarshouders

De kaarshouders zijn ook al zulke verfijnde kunstwerkjes. Ze zijn prachtig te combineren met elkaar en met de waxinelichthouders van Atelier W. Dan kun je nog meer variëren in hoogte, vorm en kleur. De kaarshouders hebben namen als “Eternal flame” en “Shine bright like a diamond”. Je vindt de kaarshouders, de waxinelichthouders en de “Doll me up” hangers allemaal op de website van Wietske: www.atelier-w.nl.

 

Giveaway Instagram

Wietske en ik zijn allebei in december (22 en 25 – dit zijn helaas niet onze leeftijden) jarig! Daarnaast is december natuurlijk sowieso een feestmaand met pakjesavond en de naderende kerstdagen. Genoeg redenen om een feestje te vieren en dus bedachten wij samen een toffe giveaway.

Op het spel staat een verrassingspakket uit de kerstcollectie van Atelier W. met een minimale waarde van €75! Als je wint overlegt Wietske met je welke kleuren je het meest aanspreken.

De giveaway start op 29 november en eindigt op donderdag 5 december om 18.00 uur. Daarna maken we via een eerlijke loting op pakjesavond de winnaar bekend. Wil je kans maken, laat dan een reactie achter onder mijn Instagrampost van 29 november. Volg @atelier_w.nl en @deense_zomer op Instagram en tag minimaal twee vrienden die dit ook leuk vinden. Zij doorlopen dezelfde stappen om ook kans te maken. Als je de winactie deelt in je story of op je feed en ons beide tagt, gaat er een extra lootje in de hoge hoed. Wietske en ik vinden het tof als je meedoet en wensen je alvast veel succes!

 

Fotocredits: Linda van der Wal / Deense zomer

 

SAMENWERKING MET ATELIER W


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Mindy_schroor
een jaar geleden

Wat een mooie samenwerking Lin! Ik ben zoals je weet ook fan van het mooie werk van Wietske❤

Linda
een jaar geleden

We zijn samen fan Mindy ☺️ Bedankt voor het lezen 😘

Druiventuintje
een jaar geleden

Prachtige items Wietske! En zo leuk en zorgvuldig weer be/omschreven en gefotografeerd Linda. Hulde! XX

Linda
een jaar geleden

Wat een fijne complimenten Lies! Heel erg bedankt X

Nathalie (Livingbynathalie)
een jaar geleden

Ooh wat een prachtige collectie! Ik heb zelf 2 x een keramiek cursus gevolgd en dat was echt zo leuk om te doen.
Ik ga Wietske volgen!

Linda
een jaar geleden

Wat tof Nathalie. Als ik iets dichterbij Arnhem woonde dan ging ik ook zo’n cursus bij Wietske volgen.

Judith
een jaar geleden

Wat een prachtige serie foto’s heb je gemaakt

Linda
een jaar geleden

Dat vind ik een heel mooi compliment! Dankjewel Judith!

Aline Bouma
een jaar geleden

Wat een gave giveaway! Gefeliciteerd alvast en een mooie maand!