fotografie 

Als zowel fotografie als interieur je passie is dan zit er niets anders op dan deze twee disciplines te combineren. na het volgen van verscheidene fotografiecursussen weet ik heel goed wat ik het liefst door de lens van mijn camera zie en hoe ik dat het best kan vastleggen. Ik heb de afgelopen jaren mijn eigen stijl daarin ontwikkeld. met mijn fotografie leg ik graag jouw verhaal vast. of je nou ondernemer, ontwerper, maker of bewoner bent. lees hieronder wat ik voor jou kan betekenen en neem gerust een kijkje in mijn portfolio. Je kunt mij ook op Instagram volgen op @studio_deense_zomer.

voor interieurarchitecten en -stylisten

potentiële klanten komen vaak binnen via de voordeur van jouw website of social media account. als interieurarchitect of -stylist ben je trots op je afgeronde projecten. dit zijn tevens de visitekaartjes voor je bedrijf. juist die visitekaartjes druk ik graag voor je af met behulp van mijn camera en jouw verhaal. samen zorgen we ervoor dat jouw social media en website in samenhang zijn en goed beeld geven van jouw stijl en dat waar jij voor staat! 

laat je me via het contactformulier weten wat ik voor je kan betekenen?

voor interieurwinkels, webshops en showrooms

online marketing is niet alleen voor webshops onmisbaar, maar ook voor fysieke interieurwinkels en showrooms. steeds meer bedrijven zien de relevantie van het hebben van een website en een social media account. het is namelijk een laagdrempelige manier om in contact te komen met je doelgroep en om klanten te trekken. daarnaast is het een groeiende markt en is het verhoudingsgewijs niet duur.

wat je nodig hebt is bijvoorbeeld een instagramacocunt en een website. voor beide heb je content nodig, zoals tekst en foto's. voor dat laatste kun je mij inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een beeldbank voor je bedrijf met daarin professionele en creatieve foto's van je bedrijf, jezelf en jouw producten. Deze kun je dan op een zelf gekozen moment inzetten voor bijvoorbeeld jouw social media, website of drukwerk.

daarnaast ben ik zelf een ervaren interieurinstagrammer met een eigen website en veel social media kennis dus ik help je ook graag op dat gebied op weg!

laat je me via het contactformulier weten wat ik voor je kan betekenen?

voor vakantiewoningen en B&B

Mijn liefde voor interieur ontstond in Denemarken toen ik ontdekte dat het interieur voor een groot deel bepalend is voor je vakantiebeleving. ik begon daarom jaren geleden al met het zorgvuldig uitkiezen van ons vakantiehuis op basis van de foto's op de websites van de verschillende vakantieaanbieders.

 

als gast wil je liever positief dan negatief verrast worden als het gaat om de gehuurde accommodatie. Realistische foto's zijn daarom van groot belang. het volgende scenario is ook mogelijk: een potentiële gast boekt niet, omdat hij of zij ten onrechte op jouw website de indruk krijgt dat de accommodatie onvoldoende aan zijn of haar wensen voldoet. ik kan me voorstellen dat jij als eigenaar van een vakantiewoning of B&B je gasten graag positief verrast en dat je wilt dat de foto's op jouw website potentiële gasten aantrekt. 

ik help je graag daarbij. Denk bijvoorbeeld aan het aanleggen van een professionele beeldbank met daarin realistische, creatieve en aantrekkelijke foto's van jouw vakantiewoning of B&B die passen bij de sfeer die jij wilt uitstralen. naast overzichtsfoto's horen daar natuurlijk ook Sfeerbeelden bij. deze beelden zet je vervolgens in op een zelf gekozen moment in op bijvoorbeeld jouw social media, website of drukwerk.

laat je me via het contactformulier weten wat ik voor je kan betekenen?

voor interieurinstagrammers

Je hebt op social media een interieuraccount en je vindt stylen en inrichten heerlijk, maar hebt niks met fotografie? maar je wilt wel graag professionele foto's van jouw interieur voor bijvoorbeeld jouw Instagramaccount. Of je vindt fotografie lastig en je wilt  jouw basiskennis vergroten en tegelijkertijd met andere ogen naar je eigen interieur kijken.  

ik kom je graag ontzorgen door jouw interieur op beeld vast te leggen zodat jij je kunt focussen op dat wat jij leuk vindt en waar je passie ligt. als ik bij je langs kom, voel je dan vrij om over mijn schouder door de lens mee te kijken. als ik vertrek laat ik in ieder geval "een rugzakje" fotografiekennis bij je achter en binnen twee werkdagen liggen de beelden op je virtuele mat. 

Ik bied drie soorten social media pakketten aan zodat je kunt kiezen wat je nodig hebt en je precies weet waar je aan toe bent. 

laat je me via het contactformulier  weten wat ik voor je kan betekenen?

beeldbank fotografie

Je bent ontwerper, eigenaar van een webshop of fysieke winkel en op zoek naar een fotograaf die jouw product(en) waarheidsgetrouw en op een creatieve manier vastlegt. Dan zijn wij waarschijnlijk een match! Ik maak graag productfoto's van jouw ontwerpen of producten die je kunt gebruiken voor je website, social media kanalen en/of drukwerk. 

Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden: productfotografie op (een door jouw gehuurde) locatie, productfotografie waarbij mijn huis en interieur de set is of productenfotografie bij jouw thuis.

Productfotografie in huiselijke setting heeft meerwaarde als het gaat om het vergroten van jouw omzet. Potentiële klanten doen hierdoor inspiratie op en kunnen het product beter visualiseren in hun eigen interieur. Om een geschikte setting te vinden denk en zoek ik graag met je mee. Je kunt hierbij denken aan je eigen interieur, mijn interieur of dat van iemand anders. Voor dat laatste boor ik mijn netwerk graag voor je aan. Je kunt natuurlijk er ook voor kiezen om zelf een locatie huren. Ik werk uitsluiten met natuurlijk licht dus houd daar rekening mee.